جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بدهی سنگین سرخابی‌ها به ورزشگاه آزادی| ساخت ورزشگاه ۱۲۰ هزار نفری در تهران

  • کد خبر: ۱۹۷۷۱۱
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۸
بدهی سنگین سرخابی‌ها به ورزشگاه آزادی| ساخت ورزشگاه ۱۲۰ هزار نفری در تهران
دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در مجموع ۲۵ میلیارد تومان به شرکت توسعه و تجهیر اماکن ورزشی بدهکارند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بدهی سنگین دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به شرکت توسعه و تجهیر و نگهداری اماکن ورزشی که وظیفه حفظ ورزشگاه آزادی را نیز به دنبال دارد را باید یکی از دلایل فرسایش ورزشگاه آزادی دانست. بدون شک اگر مدیران این دو باشگاه بدهی به شرکت توسعه و تجهیز به جا نمی‌گذاشتند شاید هیچ گاه شاهد فرسایش ورزشگاه آزادی و تخریب قسمت‌های مختلف این ورزشگاه نبودیم، اما این قبیل بدهی‌ها به شدت در کیفیت این ورزشگاه تاثیر گذاشته است.


این موضوع را عسگریان، مدیر شرکت توسعه و تجهیر مورد تایید قرار داده است، اما روشن نیست که چه زمان قرار است بدهی به حساب شرکت توسعه و تجهیر واریز شود. این بدهی درحالی چشم‌ها را متوجه خود کرده که همواره مدیران این دو باشگا پرداختی‌های سنگین به جهت برگزاری‌های بازی‌‎های خود در تهران را به عنوان یکی از هزینه‌های سنگین جاری عنوان می‌کردند، اما حالا روشن شده پرداختی آن چنانی از سوی مدیران دو باشگاه انجام نشده و آن‌ها بی جهت آه و ناله کرده‌اند.

حال شاید با ساخت ورزشگاه بزرگ پایتخت و تجهیر دوباره ورزشگاه آزادی دیگر مدیران این دو باشگاه نتوانند از زیر بار پرداخت بدهی اجاره ورزشگاه آزادی شانه خالی کنند یا اینکه اساسا دولت اقداماتی را در دستور کار قرار دهد که این ورزشگاه به دو تیم سرخابی برسد.

قرار است یک ورزشگاه ۱۲۰ هزار نفری در تهران ساخته شود تا احتمالا بازی‌های بزرگ ملی در این ورزشگاه انجام شود وآنگاه دیگر ورزشگاه آزادی نفس خواهد کشید و کمتر مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این طرح خوب بدون شک به آینده فوتبال ایران نیز یاری خواهد رساند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->